- Aanstekers & branders
- Citruspersen
- Groentesnijders
- Garneer- & uitsteekvormen
- Ijsscheppen & -vormen
- Keukengerei overige
- Keukenthermometers
- Kloppers & gardes
- Knoflookpersen
- Maatbekers & -cups
- Mengkommen
- Notenkrakers
- Openers
- Pureestampers
- Raspen, schillen & snijden
- Spatelhouders
- Spatels, lepels, tangen & kwasten
- Timers
- Vergieten
- Weegschalen
- Zeven & trechters
- Pastamakers & -accessoires
- Airfryers
- Blenders
- Broodroosters
- Espressomachines
- Foodprocessors
- Frisdrankmakers
- Fun cooking
- Multicookers
- Grills
- Keukenapparatuur overige
- Keukenrobots
- Koffiemolens
- Koffiezetapparaten
- Melkopschuimers
- Mixers
- Pastamakers
- Sapcentrifuges & citruspersen
- Snijmachines
- Theemakers
- Vacuummachines
- Waterkokers
- Wafelijzers
Dhondt
Workshop: The Bastard & OFYR 08/06 Brugge
BBQ season is around the corner, hoog tijd om je BBQ skills een upgrade te geven!
Ben jij al gekend met OFYR & The Bastard? Of leer je de toestellen graag wat beter kennen? Dan is dit dé workshop voor jou. Riley Sendar van Citrus Food Concepts is een echte OFYR-expert en komt samen met jou een heerlijke menu bereiden:
What's on the menu?
- Coquille met creme fraiche, vadouvan, citroengras & limoen
- Tartareburger met een brioche en zoete sesam
- Melanzane parmigiana
- Gamba's a la plancha in Oosterse marinade
- Pizza
- Citrus' signature Balinese kipsateh met zoetzure komkommer, krokante ui en kokosrijst
- Aardbeien flambée met sorbet van groene appel, basilicum en merengue
Begin je al spontaan te watertanden? Schrijf je dan snel in voor deze unieke workshop.
Praktische informatie
Wanneer: zaterdag 8 juni 2023
Tijdstip: van 10u-14u
Waar: Dhondt Brugge (Torhoutsesteenweg 100, 8200 Sint-Andries)
Prijs: €75
Kies bij afrekenen voor afhalen in winkel & je ontvangt de betaalbevestiging in je mailbox. Kosteloos annuleren kan tot 48u voor de workshop.